Golf: Kaunis Thailand Swing lanseerataan ADT- ja MENA-kiertueella Phuketissa toukokuussa

PHUKET-THAILAND - Reikä nro 18 Blue Canyon Country Clubissa, Phuketissa, Thaimaassa. Asian Tour Laguna Blue Canyon Championship järjestetään Blue Canyon Country Clubilla 25.-28. Kuva Paul Lakatos/Asian Tour.

Phuket-

  Asian Development Tour (ADT) ja MENA Tour murtautuvat uudelle tasolle toukokuussa, kun ne yhdessä hyväksyvät neljä tapahtumaa Phuketissa – joita kutsutaan nimellä "Beautiful Thailand Swing".

Neljä kolmipäiväistä tapahtumaa järjestetään kolmen viikon aikana Laguna Golf Phuketissa ja Blue Canyon Country Clubissa, mikä merkitsee nousevan uuden suhteen alkua ADT:n ja MENA Toursin välillä.

ADT käynnistyi uudelleen viime viikolla Gurugram Challengella Intiassa, jossa voiton meni amerikkalainen Dodge Kemmer pandemian aiheuttaman kahden vuoden tauon jälkeen.

"Tämä on toinen merkittävä hetki paluussamme", sanoi Cho Minn Than, Aasian Tourin toimitusjohtaja ja komissaari.

"Aasian Development Tour on tärkeä osa arkkitehtuuriamme, ja vaikka oli rohkaisevaa nähdä se alkavan uudelleen Intiassa viime viikolla, on todella jännittävää, että se on nyt rakentamassa vauhtia ja suuntaamassa Phuketiin neljään tapahtumaan MENA Tourin ystäviemme kanssa. .”

Viime vuonna Aasian kiertue solmi strategisen kumppanuuden MENA Tourin kanssa, mikä auttaa helpottamaan yhden modernin pelin kattavimmista ja innovatiivisimmista kehitysmatkoista.

"Kaunis Thaimaan Swing" edustaa tämän prosessin alkua.

"Olemme todella innoissamme voidessamme palata toimintaan ensi kuussa. Sitä on odotettu pitkään, mutta olen iloinen, että kova työ on tuottanut tulosta. Jäsenillämme on paljon pelattavaa, sillä "Beautiful Thailand Swing" päättää kauden 2020+ ja vuoden 2020+ "Matka Jordaniaan" voittaja kruunataan", sanoi David Spencer, MENA Tourin komissaari.

"Beautiful Swing Thailand" -tapahtumassa jokaisen tapahtuman välillä on kahden päivän tauko, ja molempien kiertueiden pelaajat kilpailevat 75,000 36 dollarin palkintopotista kussakin turnauksessa. Normaali 50-reikäinen XNUMX ammattilaisen leikkaus ja siteet ovat voimassa.

Neljän tapahtuman swing alkaa Laguna Golf Phuketissa, kun Laguna Phuket Challenge alkaa 3. toukokuuta, ja sitä seuraa Laguna Phuket Cup, joka alkaa 8. toukokuuta.

Tämän jälkeen pelaajat jatkavat pelaamaan Blue Canyon Classicia, joka pelataan Blue Canyon Country Clubin Lakes-kentällä 13. toukokuuta alkaen. Swing päättyy sitten Blue Canyon Openiin, joka pelataan Canyon-kentällä 18. toukokuuta alkaen.

Blue Canyon Country Club ja Laguna Golf Phuket isännöivät menestyksekkäästi Asian Tour Phuket -sarjaa, joka merkitsi Asian Tourin paluuta toimintaan viime marraskuussa. Laguna Golf Phuket on myös Aasian kiertuekohde, joka on isännöinyt useita ADT-tapahtumia aiemmin.

Vuoden 10+ 'Journey to Jordan'in 2020 parasta ammattilaispelaajaa kutsutaan pelaamaan kahdessa seuraavassa ADT-tapahtumassa Thaimaan swingin jälkeen. Vuoden 2020+ 'Journey to Jordan'in voittaja saa myös kutsun pelata johonkin tulevasta Asian Tourin 'International Series' -turnauksesta vuonna 2022.

Seitsemän johtavaa pelaajaa viimeisen ADT:n ansiomerkistä kauden lopussa ansaitsee pelioikeudet Aasian kiertueelle vuonna 2023.

Boonchu Ruangkit Championship, jonka Thaimaan Pavit Tangkamolprasert voitti tammikuussa 2020, lasketaan ADT:n uuden kauden avaustapahtumaksi.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/