Lehmä kuoli sitänin törmättyä Phuketissa

KUVA: Taan Kon Kupai

Phuket -

Lehmä kuoli törmättyään sedanin, jonka kuljettaja ja nuoret matkustajat eivät loukkaantuneet Phuketissa maanantai-iltana (4. huhtikuuta)th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta ohitustiellä Rasadassa Mueang Phuketin alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen sedanin tien reunasta. Vasikkavauva löydettiin kuolleena tien varrelta.

Sedanin kuljettaja, jonka nimeä viranomaiset eivät kertoneet, sanoi olevansa matkalla kotiin kahden pienen lapsensa kanssa.

Tietä pitkin kävelivät emälehmä ja vasikka. Vasikka oli heti juossut sedanin eteen. Kuljettaja ei valitettavasti pystynyt välttämään törmäystä vasikan kanssa.

Kuljettaja kuitenkin vaatii lehmän omistajaa ottamaan vastuun onnettomuudesta tehtyään ilmoituksen Phuketin kaupungin poliisille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.