97 merikilpikonnan poikasta kuoriutuu ja lähtee merelle Phuketin pohjoisosassa

Phang Nga -

Yhdeksänkymmentäseitsemän vihreää merikilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja suuntasi kotiinsa Phang Nga -merelle maanantaina (4. huhtikuuta)th).

Phang Ngassa sijaitsevan Mu –Ko Surinin kansallispuiston johtaja Arthit Kayankit kertoi Phuket Expressin toimittajille eilen iltapäivällä onnistuneesta kuoriutumisesta.

97 vihreää merikilpikonnan poikasta kuoriutui sen jälkeen, kun heidän äitinsä muni 128 munaa rannalla kaksi kuukautta sitten, helmikuun 6.th. Kilpikonnien poikasten kuoriutuminen kesti 58 päivää. He kaikki palasivat kotiinsa merelle.

Phuketin villieläinten suojelijat ylistivät onnistunutta kuoriutumista ja kannustivat turisteja ja asukkaita kohtelemaan ympäristöä hyvin.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.