30 Phuketin miestä värvättiin sotilasrekrytointiin

Phuket -

30 Phuketin miestä värvättiin toisena armeijan värväyspäivänänt saarella.
5. huhtikuuta oli Thaimaan vuosittaisen armeijan värväyksen toinen päivä Ratsadan ja Rawain osa-alueella Phuketissa. Tänä vuonna 21 yli 30-vuotiasta miestä vaadittiin palvelemaan kolmessa eri armeijayksikössä, ja TPN:n toimittajien mukaan 25 miestä ilmoittautui vapaaehtoisesti paikoille, mikä jätti vain XNUMX paikkaa vapaana. Loput paikat täytetään satunnaisesti piirustuskortin avulla.

Rekrytointiupseerit kertoivat TPN:n toimittajille, että tämän vuoden asevelvollisuus noudatti tiukasti Covid-19-määräyksiä. Monet vanhemmat ja perheet saapuivat poikiensa kanssa, ja useimmat uskoivat armeijan pitävän hyvää huolta heidän pojistaan.


=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.