Palo guts baari Phuketissa ja hälyttää paikallisia asukkaita

Phuket -

  Tulipalo tuhosi vanhan baarin Phuketissa eilen iltapäivällä (4th) ennen kuin se leviää läheisiin rakennuksiin ja hälyttää paikallisia asukkaita. Onneksi ei sattunut henkilövahinkoja.

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta kello 4 baarissa Tilok Uthit Roadilla Talat Yaissa, Phuket Townissa.

Palomiehet kuudella paloautolla ja Phuket Expressin toimittajat saapuivat paikalle havaitsivat, että kolmikerroksisesta rakennuksesta tuli paljon savua.

Sähköt katkesivat ja liikenne estettiin. Palomiehet saivat palon hallintaan kesti noin puoli tuntia.

Sisällä oleva baari vaurioitui täysin. Palo oli levinnyt myös läheiseen hierontaliikkeeseen. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Omistaja, jonka nimeä Phuket Townin lainvalvonta ei julkistanut, kertoi TPN-medialle, että he olivat ostaneet vanhan baarin ja sitä kunnostettiin ravintolaksi. Kun työntekijät liittivät rautaa, kipinöitä syntyi, ennen kuin ne tarttuivat vaahtoon lähellä ja levisivät nopeasti. Työntekijät yrittivät sammuttaa tulipaloa sammuttimella, mutta epäonnistuivat ennen kuin he kutsuivat apua.

Phuketin oikeuslääketieteellinen poliisi jatkaa tutkintaa palon syttymissyyn selvittämiseksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.