Online-arpajaisten myyntialustan toimitusjohtaja toimittaa henkilökohtaisesti 18 miljoonaa bahtia Phuketin voittajalle

Phuket -

  Online-arpajaisten myyntialustan toimitusjohtaja ajoi henkilökohtaisesti autollaan lottovoittajan taloon Phuketissa jakaakseen 18 miljoonaa bahtia lottovoittoja. 

Eilen, 2. huhtikuuta 2022, Panuwat Santipitak, 37-vuotias lottovoittaja, sai 18 miljoonan bahtin lottopalkinnon suoraan kuuluisan online-arpajaisten myyntialustan toimitusjohtajalta Panthawat Nakvisutilta, 42, joka omistaa yrityksen nimeltä "Lotto Plus".

Raporttien mukaan Mr. Panthawat ajoi autollaan voittajan taloon itse Ratsadan osa-alueella Mueangin alueella Phuketissa toimittaakseen palkinnon. Syynä hän totesi, että voittaja osti loton omalta alustaltaan, joten hän halusi myös kiittää ja osallistua juhlaan. Kaikki voittajan sukulaiset, ystävät ja perheet pukeutuivat punaiseen juhlimaan tilaisuutta.

Voittaja Mr. Panuwat sanoi jatkavansa tavanomaista elämäntapaansa, säästävänsä rahat uuteen taloonsa ja tulevaan lapseensa sekä antavansa lahjalahjoja pyhille olennoille. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]     

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/