Phuketin maahanmuutto auttoi viime kuussa 1,800 XNUMX ukrainalaista ja venäläistä turistia matka-asioissa

Phuket - 

Phuketin maahanmuuttovirkailijan tiedottajat kertoivat, että yli 1,800 XNUMX ukrainalaista ja venäläistä turistia tuli saamaan apua maaliskuun aikana, useimmat heistä johtuivat meneillään olevan Venäjän ja Ukrainan sodan aiheuttamista matkustusongelmista.

Eilen Phuketin maahanmuuttotarkastaja Anirut Pattarawiwat paljasti, että konfliktista kärsineet 1,830 1 ihmistä, mukaan lukien ukrainalaiset ja venäläiset Phuketissa, tuli saamaan apua viisumin pidentämisessä 27.–XNUMX. maaliskuuta.

Lisäksi virkailijat kertoivat tehneensä yhteistyötä Venäjän suurlähetystön kanssa ja tarjonneensa erikoishintaista majoitusta ja apua niille, jotka eivät voineet edetä rahoitustoimissa sanktioiden vuoksi. Maaliskuun 27. päivän tiedot paljastivat, että 9,725 8,545 turistia (1,184 XNUMX venäläistä ja XNUMX XNUMX ukrainalaista) vaati jäädäkseen Phuketiin, ja lisää on tulossa.

TPN kuitenkin huomauttaa, Yleisesti ottaen erityisesti venäläiset turistit ovat pudonneet Phuketiin meneillään olevan sodan vuoksi, kuten tästä näkyy.

Lisäksi turisteja Ukrainasta ja Venäjältä on juuttunut eri puolille Thaimaata sodan syttymisen jälkeen. Voit lukea siitä lisää klikkaamalla tästä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/