Phuketin viranomaiset pyrkivät houkuttelemaan lisää arabi-, intia- ja australialaisia ​​turisteja venäläisten turistien kuivuttua sodan ja sanktioiden takia

Phuket - 

  Phuketin kuvernööri pyrkii houkuttelemaan lisää arabi-, intia- ja australialaisia ​​turisteja, koska turistien määrä on laskenut Venäjän ja Ukrainan välisen sodan ja lähestyvän hiljaisen sesongin vuoksi.

Tänään, 31. maaliskuuta, Phuketin kuvernööri Narong Wun Siew sanoi, että Phuketiin matkustavien kansainvälisten turistien määrä on vähentynyt merkittävästi 2,000 3,000-3,000 4,000 ihmiseen päivässä verrattuna aiempiin keskiarvoon XNUMX XNUMX-XNUMX XNUMX.

Kuvernöörin mukaan mahdollisia syitä ovat Ukrainan ja Venäjän välinen jatkuva konflikti, koska suurin osa kansainvälisistä turisteista oli aiemmin venäläisiä ja Phuket on myös lähestymässä sesonkiaikaa, mikä aiheuttaa tuntuvaa laskua ulkomaisten huonevarausten määrässä. Lisäksi yhä useammat maat keventävät turistien houkuttelemiseksi maahantulorajoituksiaan erityisesti Aasiassa ja Tyynenmeren alueella, mikä on todennäköisesti yksi laskun tärkeimmistä syistä.

Kuvernööri sanoi kuitenkin keskusteleneensa asiasta matkailu- ja urheiluministerin kanssa ja väitti, että Phuket suunnittelee tiettyjä toimenpiteitä saadakseen lisää arabi-, intia- ja australialaisia ​​turisteja taantuman lievittämiseksi.

TPN huomauttaa, että kuvernööri ei nimenomaisesti sanonut, että Thaimaan nykyisen hallituksen pitäisi luopua toimenpiteistä, kuten Thailand Pass tai Test and Go matkailun parantamiseksi, mutta tämä pääteltiin vahvasti joistakin hänen lausunnoistaan, joissa verrattiin muita maita, kuten Kambodžaa, Thaimaata ja niiden helppoutta maahantuloon. vs. Thaimaa.

Phuketin kuvernöörin lausunnot tulivat, kun kymmenet suuret yhdistykset, poliitikot ja järjestöt kritisoivat Thaimaan hallitusta päivittäin päästäksesi eroon kiusatuista ja vihatuista Thailand Pass- ja Test and Go -järjestelmistä ja avata Thaimaa kokonaan uudelleen matkailulle.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.