PÄIVITYS – Kadonnut iranilainen turisti löydettiin tänään kuolleena Phangngassa 19 tunnin etsinnän jälkeen

Phangnga -

  Eilen koskenlaskussa kadonnut iranilainen turisti löydettiin kuolleena 19 tuntia kestäneiden etsintöjen jälkeen.

Edellinen juttu KLIKKAAMALLA TÄSTÄ LUETTAVAKSI: Eilen, 29. maaliskuuta, viisi ulkomaalaista turistia ja kaksi soutajaa olivat koskenlaskussa, kun vene yhtäkkiä törmäsi isoon kiveen, menetti tasapainon ja törmäsi sillan perustukseen ennen kaatumista. Mr. Bahzadin jalka (kadonnut) takertui köyteen, joka oli juuttunut kallioraken väliin. Kuitenkin, kun soutajat pystyivät vetää hänet vapaaksi, hän yhtäkkiä huuhtoi hänet jälleen pois voimakkaasta virtauksesta ja katosi.

PÄIVITYS: Noin klo 10.00 tänään, 30. maaliskuuta, Bahzad Alireza Mogmadoamyar, iranilainen 42-vuotias, löydettiin kuolleena joesta lähes 19 tunnin etsinnän jälkeen. Raporttien mukaan hänen ruumiinsa oli jumissa kivien ja oksien välissä, ja hänellä oli yllään vain punaiset shortsit. Poliisit olivat siirtäneet hänen ruumiinsa Phangngan sairaalaan jatkaakseen ruumiinavausta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.