26. Phuket Bike Week järjestetään 13.-15

Thalangin alue, Phuket-

  Matkailu- ja urheiluministeri piti eilen lehdistötilaisuuden keskustellakseen tulevasta "26. Phuket Bike Weekistä", joka järjestetään 13.-15.

29. maaliskuuta Phuket Bike Week Association piti yhteistyössä matkailu- ja urheiluministeriön kanssa lehdistötilaisuuden aiheesta "Phuket Bike Week 2022 New Normal Ride Together" Playyard Phuketissa, Mai Khaon osa-alueella, Thalangin alueella, Phuketissa. . Yhdistyksen puheenjohtajan Wittaya Singkhalan mukaan tapahtuman tarkoituksena oli edistää ja tukea Phuketin matkailua pitkällä aikavälillä houkuttelemalla "laatuturisteja" ja joukko suuria pyöräilijöitä, jotka ovat saaneet olla taloudellisesti kykeneviä tulemaan Phuketiin."26. Phuket Bike Week järjestetään Playyard Phuketissa, Mai Khaon osa-alueella, Thalangin alueella 13.-15. toukokuuta. Luvassa on monia aktiviteetteja, kuten moottoripyöräkilpailu, amerikkalainen klassikkoautonäyttely ja Miss Phuket Bike Week -kauneuskilpailu. Lisäksi tilaisuudessa esiintyy Aed Carabao, thaimaalainen kuuluisa kantrilauluntekijä ja -laulaja. Covid-19-säännösten noudattamista vaaditaan kuitenkin edelleen”, Wittaya sanoi. Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn lisäsi, että Phuket Bike Week ennen Covidia sai yleensä runsaasti huomiota turisteilta ja moottoripyörän ystäviltä, ​​mutta se oli kielletty kahden viime vuoden aikana, mikä aiheutti Phuketin matkailun jyrkän laskun. Siksi 26. Phuket Bike Week -viikon toivotaan helpottavan matkailua ja rakentavan enemmän tai vähemmän hyviä suhteita ja luottamusta matkailijoiden kanssa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/