Iranilainen turisti katosi, kun lautta kaatui koskenlaskussa Phangngassa

Phangnga-

Iranilainen turisti meni eilen koskenlaskuun Phangngassa, kaatui ja katosi, viranomaiset paljastivat asiaan liittyvälle lehdistölle tänä aamuna.

Noin kello 3 00. maaliskuuta upseeri Ekachai Siri sai raportin kaatuneesta veneestä, jossa yksi turisti oli kadonnut koskenlaskupaikalla Ban Song Phraekissa Muangin alueella Phangngassa. Kadonneen turistin nimi paljastettiin myöhemmin herra Bahzad Alireza Mogmadoamyar, 42-vuotias iranilainen, joka varasi huoneen Phuketin hotellista vaimonsa kanssa 24. maaliskuuta ja jonka oli määrä lähteä ulos 31. maaliskuuta ennen kuin kaatuminen tapahtui. Raporttien mukaan viisi ulkomaalaista turistia ja kaksi soutajaa olivat koskenlaskussa, kun vene yhtäkkiä törmäsi isoon kiveen, menetti tasapainon ja törmäsi sillan perustukseen ennen kaatumista. Mr. Bahzadin jalka sotkeutui köyteen, joka oli juuttunut kallionraon väliin. Kuitenkin, kun soutajat pystyivät vetää hänet vapaaksi, hän yhtäkkiä huuhtoi hänet jälleen pois voimakkaasta virtauksesta ja katosi. Toistaiseksi pelastusryhmä etsii häntä parhaillaan, mutta viimeaikaisten raporttien mukaan miehen pelastusliivi putosi vahingossa, kun hänen jalkansa oli jumissa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.