Phuket Sandbox on ansainnut yli 50 miljardia bahtia sen ensimmäisen lanseerauksen jälkeen viime vuonna, kertoo Thaimaan Phuket Tourism Authority.   

Phuket-

  Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Phuketin toimiston johtaja ilmoitti asiasta t"Phuket Sandbox" -ohjelma on saanut yli 50 miljardia bahtia 400,000 2021 Phuketiin saapuneelta turistilta sen ensimmäisen käynnistämisen jälkeen vuonna XNUMX.

  TAT Phuketin toimiston johtaja Nanthasiri Ronnasiri paljasti radiokanavan kautta, että siitä lähtien, kun Phuket on käynnistänyt Phuket Sandbox -ohjelman 1, tähän asti (yhteensä 2021 kuukautta), se on saanut lähes 8 miljardia bahtia tuloja. 50 400,000 turistia vierailee Phuketissa. Hän lisäsi myös, että ulkomailla on noin 70,000 21 huonevarausta ja turistien keskimääräinen yöpyminen Phuketissa on kaksitoista yötä ennen kuin he matkustavat toiseen kohteeseen. Pelkästään tämä tuottaa Phuketille XNUMX miljardin bahtin suorat tulot.

 

Lisäksi Phuketin TAT:n johtaja mainitsi, että ohjelmaan tulee edelleen jatkuvasti uusia kävijöitä ja nyt halutaan painottaa enemmän kotimaisten matkailijoiden houkuttelemista Phuketiin isännöimällä Udon Thanissa road show, jossa thaimaalaiset voivat lentää mukavasti Phuketiin.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew totesi lopuksi, että Phuketin talous on menossa eteenpäin, mutta myöntää myös, ettei se ole vieläkään niin hyvä kuin ennen pandemiaa. 

   

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.