Phuket järjesti "Roi Rim Lay" -ruokafestivaalin eilen Nai Yangin rannalla, johon osallistui paljon ulkomaisia ​​turisteja

Phuket-

  Eilen 7. maaliskuuta klo 30 Phuket isännöi "Roi Rim Lay" -ruokafestivaalia Nai Yangin rannalla, joka sai paljon huomiota ulkomaisilta turisteilta.

Phuketin apulaiskuvernööri Anupap Yodkwan Yodrabam johti eilen "Roi Rim Lay" -ruokafestivaalin avajaisia, jotka kestävät kaksi päivää (25.-26) Nai Yangin rannalla, Sakun kaupunginosassa, Thalangissa. Piiri, Phuket. Festivaali on asetettu joidenkin Covid-2022-säännösten alaisena, mutta apulaiskuvernööri oli tyytyväinen sekä thaimaalaisten että ulkomaisten matkailijoiden suureen huomioonsa festivaalin ensimmäisenä päivänä.

Lisäksi hän kehotti kaikkia liittymään tapahtumaan, koska tarjolla on laaja valikoima thaimaalaisia ​​paikallisia ruokia ja viihdettä, kuten "Nam Yum tai Nam Chub Yok" (Sakulaisten lähiruoka) ruoanlaittokilpailu. Lisäksi tuoreita ja edullisia hummereita myydään vain 199 bahtilla aivan Nai Yangin rannalla.

Lopulta sijainen toivoi, että tämä festivaali auttaa helpottamaan Phuketin asukkaiden elämisongelmia.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.