Luksushotellin omistaja selvisi toisesta tulipalosta auto-onnettomuudesta kahden vuoden sisällä Phang Ngassa

Phang Nga-

  Luksushotellin omistaja (tunnetaan laajalti nimellä "Mr. Plawan") selvisi eilen toisesta auto-onnettomuudesta, joka tapahtui toisen kerran kahteen vuoteen, hänen autonsa törmättyä ja syttyessä tuleen.

Maaliskuun 24. päivänä Thaimaan Mueangin poliisiaseman poliisit saivat eilen kello 18.00 aikoihin ilmoituksen, että ylellinen auto törmäsi kadun kaiteeseen ja syttyi tuleen Petchkasem Roadilla, Thai Mueangin alueella, Phang Ngassa. Auton omistaja sattui olemaan herra Worasit Issara, kuuluisa sosiaalisen median vaikuttaja ja ylellinen hotellin omistaja, joka käyttää julkisesti nimellä "Mr. Plawan”.

Todistajan mukaan Mr. Plawan ja hänen toverinsa seisoivat auton ulkopuolella ja yrittivät kutsua hinausautoa, kun he huomasivat auton pohjasta tulevan savua ja pienen tulipalon syttyessä. Sitten he yrittivät sammuttaa tulta vesiämpäriin, mutta eivät onnistuneet. Lopulta auto paloi kokonaan, mutta onneksi kukaan ei loukkaantunut.

Todistaja, jonka nimeä ei julkistettu, totesi, että herra Plawan ja hänen toverinsa eivät vaikuttaneet tuolloin päihtyneiltä, ​​ja samassa paikassa tapahtui aiemmin useita auto-onnettomuuksia, joten tielle tuntemattomat voivat joutua samaan onnettomuuteen. . Onnettomuudesta tuntevien viranomaisten mukaan Mr. Plawan ja hänen toverinsa olivat matkalla Takuapan alueelle Ban Na Taissa.

Onnettomuuden kerrotaan olevan edelleen tutkinnan alla lehdistöaikana.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.