Phang Ngan rannalta löydettiin 73 merikilpikonnan munaa

Phang Nga -

Yhteensä 73 merikilpikonnan munaa löydettiin rannalta Phang Ngasta tänä aamuna (25. maaliskuutath).

Khao Lampi–Hat Thai Mueangin kansallispuisto raportoi kello 6 aamulla löytäneensä merikilpikonnan pesän, jossa oli haudattu 00 munaa. Kaikki ne ovat hedelmällisiä munia.

Merikilpikonnaemo palasi takaisin mereen munittuaan. Hänen vartalonsa pituus on 100 senttimetriä ja leveys 57 senttimetriä.

Munat on siirretty turvalliselle alueelle lähistöllä sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

Merikilpikonnien poikasten uskotaan kuoriutuvan 60 päivän kuluessa. Tämä on viides merikilpikonnan munien pesä, joka löydettiin rannoilta Khao Lampi-Hat Thai Mueangin kansallispuiston alueella tänä vuonna.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.