Phuketin ammattiopisto isännöi muotinäytöstä Sunday Walking Streetillä

Phuket, Thaimaa-

  Phuket Vocational Collegen muoti- ja tekstiilialat isännöivät muotinäytöksen Sunday Walking Streetillä (tunnetaan myös nimellä Lard Yai), johon osallistui paljon yleisöä, myös ulkomaisia ​​turisteja.

Neljä päivää sitten, 20. maaliskuuta, Phuketin kunta salli Phuket Vocational Collegen muoti- ja tekstiilialan opiskelijoiden isännöidä muotinäytöksen Sunday Walking Streetillä, Muangin alueella, Phuketissa yliopiston Mr. Wittaya Ketuchun ohjauksessa. johtaja.

Kaikki tämän tapahtuman yksityiskohdat, kuten vaatteiden suunnittelu ja mallintaminen, olivat kokonaan opiskelijoiden käsissä. Tapahtuma oli loppujen lopuksi onnistunut ja nautinnollinen suurelle yleisöjoukolle, mukaan lukien turisteja, jotka tulivat todistamaan tapahtumaa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.