Phuketin pormestari kutsuu turisteja "Roi Rim Lay" -ruokafestivaaleille Nai Yangin rannalla 25.-26.

Thalangin alue, Phuket-

Roi Rim Lay -ruokafestivaali järjestetään 25. - 26. maaliskuuta, ja siellä on tarjolla monia yllättäviä ja edullisia ruokia paikallisilta.

Maaliskuun 21. päivänä Nai Yangin rannalla Phuketin apulaiskuvernööri Anupap Yodkwan Yodrabam ja Phuketin maakunnan hallintojärjestön presidentti Rewat Areerob pitivät "Roi Rim Lay" -ruokafestivaalin avauskonferenssin. joka järjestetään 25.-26. maaliskuuta Nai Yang Beachillä, Thalangin alueella, Phuketissa.

Tällä kertaa tapahtuma on virkamiesten mukaan erilainen, sillä se tuo mukanaan maistelemaan alueiden tunnetuimpia paikallisia ruokia, kuten katkaraputahnaa, jota käytetään myös ruoanlaittokilpailuissa, sekä hummeria. erittäin alhainen hinta vain 199 bahtia. Tapahtuma kestää 25. maaliskuuta - 26. maaliskuuta alkaen klo 16.00 Nai Yangin rannalla.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.