Phuketin kuvernööri toivotti Singaporen suurlähettilään tervetulleeksi keskustelemaan risteilymatkailusta Singaporesta Phuketiin

Phuket-

Phuketin kuvernööri piti eilen iltapäivällä tervetulotapaamisen Singaporen suurlähettilään kanssa keskustellakseen risteilymatkailusta Singaporesta Phuketiin.

Maaliskuun 23. päivänä Phuketin kuvernööri Narong Wun-Siew isännöi tervetulotapaamisen Singaporen tasavallan suurlähettilään Kevin Cheokin kanssa keskustellakseen Singaporesta Phuketiin tulevasta risteilymatkailusuunnitelmasta.

Kuvernöörin mukaan hän suostui suunnitelmaan ottaa mukaan singaporelaisia ​​turisteja, jotka tulevat Phuketiin tähän projektiin, koska se on hyvä tilaisuus helpottaa Thaimaan taloutta sekä edistää hyvää matkailusuhdetta maiden välillä. . Phuket on valmis ottamaan vastaan ​​ne, jotka haluavat tulla, kuvernööri vahvisti.

Suurlähettiläs Kevin Cheok lisäsi, että Singapore lisää lentojaan Phuketiin kahdesta (nykyinen määrä) neljään päivittäiseen lentoon, ja mainitsi Covid-19-potilaiden määrän vähenemisen Singaporessa, mikä on hyvä uutinen molemmille Singaporelle. ja Phuket. Suurlähettiläs kiitti myös Phuketin asukkaita sydämellisesti tervetulleesta singaporelaisten matkailijoiden pariin.

Lisäksi Kevin kommentoi Thaimaan Covid-19:n vaihtamista pandemiasta endeemiseen hyvänä päätöksenä, koska se helpottaa risteilymatkailua. Toivottavasti singaporelaisten turistien ei tarvitse käydä läpi RT-PCR-testiä ja vain Antigeenin pikatestiä Singaporessa ennen koneeseen nousua, sanoi Mr. Kevin.

Phuketin provinssin kansanterveyslaitoksen lääkäri tohtori Kusak Kukiattikul sanoi, että Covid-19-tilanne Phuketissa todennäköisesti helpottuu vahvistettujen tapausten vähentyessä ja lähes 87 prosenttia asukkaista on jo täysin rokotettuja.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.