Phuketissa yhteensä viisi huumeepäiltyä pidätettiin 1.5 kilogramman metamfetamiinin ja 1,500 XNUMX pillerin kanssa.

Phuket -

  Yhteensä viisi huumeepäiltyä on pidätetty Phuketissa 1.5 kilogramman metamfetamiinin ja 1,500 XNUMX pillerin kanssa.

Phuketin provinssin poliisi paljasti pidätyksen paikalliselle lehdistölle eilen 22. Tällä viikolla he ovat pidättäneet viisi huumeepäiltyä kolmessa eri huumejutussa.

Puttinart 'Fah' Wareesri, 38, Phan Ngasta, ja Jetpinit 'Wat' Sarasom, 34, Phuketista, pidätettiin Bypass Roadin puolelta Phuket Cityssä. Heiltä takavarikoitiin hotellihuoneessa Rassadan kaupunginosassa 1,522.25 XNUMX grammaa metamfetamiinia.

Thitaree 'Kae' Chuasuwan, 44, Chonburista, ja Amnouy 'Nuay' Sangjan, 41, Phuketista, pidätettiin tiellä Phuket Townissa.

Heiltä takavarikoitiin 97.46 grammaa kiteistä metamfetamiinia ja 1,501 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Kosin 'Nui' Deebookkam, 37, Phuketista, pidätettiin kylässä Phuket Townissa. Häneltä kerättiin 22.42 grammaa kiteistä metamfetamiinia.

Heidät vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.