Phuketin on oltava itsehallinnollisempi kehittyäkseen maailmanluokan matkailukaupungiksi, sanoo Kla-puolueen poliittinen johtaja "Korn".

Phuket-

  Korn Chatikavanich, Kla-puolueen poliittinen johtaja, rohkaisi Phuketia olemaan enemmän itsehallinnollinen, jotta siitä tulisi maailmanluokan matkailukaupunki, mikä on hänen mukaansa hyödyllistä monin tavoin.

Maaliskuun 19. päivänä Korn Chatikavanich ja hänen Phuketin kansanedustajaehdokas
Mr. Thames Kraitat osallistui kokoukseen Andamanin maakunnan matkailuyhdistyksen kanssa keskustellakseen Phuketista "digitaalisena keskuksena" arkaaisen byrokratian uudistamiseksi ja matkailun edistämiseksi.

Lisäksi Kornin haastattelun mukaan hän korosti Phuketissa entistä enemmän itsehallintoa voidakseen valita Phuketille sopivimmat toimenpiteet oman harkintansa mukaan ihmisten tarpeiden tehokkaaksi tyydyttämiseksi.

Toiseksi Phuketin pitäisi pystyä hallitsemaan omia varojaan ja poliisijärjestelmäänsä, sille olisi osoitettava enemmän budjettia ja sille olisi annettava oikeus valita oma kuvernöörinsä nopeamman ja paremman toiminnan takaamiseksi.

Lopuksi herra Korn spekuloi "suuria" muutoksia, jotka johtuivat Ukrainan ja Venäjän välisestä sodasta ja vaikuttavan Thaimaan kansainvälisiin suhteisiin ja elinkustannuksiin, mistä on osoituksena nykyinen öljyn hinnan nousu. Hän sanoi, että tämän vuoksi Phuketin pitäisi olla itsenäisempi valitakseen sopivimmat toimenpiteet näiden kahden maan ihmisten tukemiseksi tehokkaasti, toivoen, että he vierailevat Thaimaassa ilman ongelmia, koska Thaimaa säilyttää aina neutraalin kuvan useimmat kansainväliset konfliktit.

”Phuket on muutettava erityistalousvyöhykkeeksi, jotta siitä tulisi maailmanluokan kaupunki. Kaikki perusinfrastruktuurit pitäisi olla pystytettynä ja valmiita ihmisiä varten, ja sen pitäisi ottaa käyttöön matkapaketti, joka houkuttelee turisteja tulemaan Phuketiin vauhdittamaan liiketoimintaa”, sanoi Kla-puolueen poliittinen johtaja Korn.

Mitä tulee Kla-puolueen Phuketin kansanedustajaehdokas Thames Kraitat, hän totesi olevansa syntynyt Phuketissa ja palvelee aina kaupunkia jo ennen ehdolle asettumistaan. Hän lupasi parantaa kaupunkia pysyäkseen mukana maailmanlaajuisissa muutoksissa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.