Kolmivuotias hukkui hotellin uima-altaalle Phuketissa

Phuket -

  Pathum Thanista kotoisin oleva kolmivuotias poika hukkui hotellin uima-altaaseen Mueang Phuketin alueella viime viikonloppuna (20. maaliskuuta).th).

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin Vachira Phuketin sairaalasta, että kolmivuotias oli julistettu kuolleeksi kello 1 sunnuntaina 00. maaliskuuta.

Poliisi saapui sairaalaan löytääkseen pojan ruumiin, jonka nimeä ei iän vuoksi salattu. Poliisin mukaan ei ollut merkkejä fyysisestä ahdistuksesta, mustelmista tai tappelun merkkejä.

Pojan vanhemmat kertoivat poliisille olevansa Pathum Thanista lomalla Phuketissa. He yöpyivät hotellissa Koh Kaewin osa-alueella. Myös Phuketin poliisi salasi heidän nimensä ja korosti perheen yksityisyyttä tänä vaikeana aikana.

Vanhempien kerrotaan nukkuneen, kun poika avasi itse hotellihuoneen ja käveli hotellin uima-altaalle. Laupias samarialainen löysi pojan altaassa ennen kuin veti hänet ylös ja yritti elvyttää, mutta ei pystynyt elvyttämään poikaa hänen yrityksistään huolimatta.

Phuketin poliisi ei ollut lehdistöaikaan mennessä päättänyt, nostettaisiinko traagisen tapahtuman johdosta syytteitä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.