Phuketin viranomaiset järjestävät ruokafestivaaleja edistääkseen Phuketin taloutta

Phuket-

  Viime viikonloppuna herra Rewat Areerob piti avauspuheen ruokafestivaaleille, jotka järjestetään kolmessa kierroksessa vuoden aikana koronaviruksen jälkeisen talouden vauhdittamiseksi.

Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti Rewat Areerob sanoi puheessaan, että "Phuketin PPAO:lle on varattu budjetti tämän ruokafestivaalin järjestämiseen toivoen vahvistaa taloutta sen jälkeen, kun siihen vaikutti Covid- 19 pandemiasta ja hyvän suhteen luomisesta paikallisten ja vierailijoiden välille esittelemällä paikallista ruokaa ja vaatteita, jolloin tämä ruokafestivaali järjestetään kolme kertaa ja aikataulu on seuraava”.

Ensimmäinen kierros (jo ohitettu), 17.-19 Patong Beachillä, Kathun alueella, Phuketissa. Toinen kierros oli viime viikonloppuna, 2021.-18, Sanam Chai -puistossa. Ja lopuksi viimeinen kierros, 20. - 2022. maaliskuuta 25 Laguna Grovessa, Choeng Thalen osa-alueella, Thalangin alueella, Phuketissa.

Kuluneena viikonloppuna järjestetyllä toisella kierroksella tapahtumassa oli lähes 120 ruokamyyjää, jotka myivät aitoja alkuperäiskansojen ruokia ja mereneläviä. Lisäksi perustettiin erityinen vyöhyke niille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan omakaseiseen ruoanlaittotyyliin erikoistuneiden ammattikokkien valmistamia eksklusiivisia fuusioruokia. Osallistujat nauttivat myös musiikillisesta esityksestä ja monista mielenkiintoisista aktiviteeteista, kuten Hokkien Meen keittämisen esittelystä jättipannussa ja hedelmäveistosta. Lopuksi Covid-19:stä taloudellisesti kärsivien parantamiseksi oli myynnissä myös 1 bahti kappaletta munia.

Kuitenkin kaikki päihteet, mukaan lukien alkoholi, ja vaahtopakkausten käyttöä ruokinnassa on rajoitettu tilaisuuksien aikana "PUHTAINEN RUOKA HYVÄ MAKU" -määräyksen mukaisesti. On erittäin odotettavissa, että tapahtuma auttaa ylläpitämään ihmisiä näinä ankarina ajanjaksoina.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.