Bang Yain kanava muutetaan uudeksi kelluvaksi markkinaksi Phuketille

Bang Yain alue, Phuket-

  Ko Chanin sillan ja Phuketin kunnan tulvan väliset alueet Bang Yai -kanavalla kunnostetaan uudeksi kelluvaksi markkinaksi matkailun tukemiseksi.

Sommit Somboon, julkisten töiden sekä kaupunki- ja maaseutusuunnittelun virkamies, sanoi, että Phuketin kaupunki aikoo kunnostaa Ko Chanin sillan ja Phuketin kunnan tulvaportin väliset alueet kelluviksi markkinoiksi. Nyt suunnitteluprosessi on jo saatu päätökseen ja budjettipyyntöä käsitellään seuraavan XNUMX-XNUMX kuukauden aikana.

Hankkeen yksityiskohtien osalta kanavan rantaa ja pohjaa vahvistetaan ja ympäröivä alue kunnostetaan valoilla, kaiteilla ja poluilla. Kanavan ylittämiseksi asennetaan myös uusi silta, ja valmistuttuaan Bang Yai -kanavan odotetaan olevan Phuketin uusi matkailukohde, joka saattaa jopa muistuttaa Korean Cheonggyecheon-kanavaa, virallisen lausunnon mukaan. Hankkeen arvioitu summa on 60 miljoonaa bahtia.

Historiallisesti Bang Yai -kanavaa on pidetty Phuketin välttämättömänä vesilähteenä, joka virtaa Kathun alueelta Phuketin kuntaan (pituus yli 20 kilometriä). Se on myös koti monimuotoiselle yhteisölle, kuten kiinalaisille, portugalilaisille ja malesialaisille, jotka ovat asuneet kanavan rantojen varrella ja ovat muodostaneet hyvät kaupalliset suhteet Phuketin asukkaiden kanssa pitkään.

TPE huomauttaa, että tarkkaa aikataulua sille, milloin kanavan rakentaminen, kunnostus ja valmistuminen tehdään, ei ole vielä asetettu, eikä sitä tehdä ennen kuin tulevat budjettipyynnöt on saatu päätökseen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.