Venäläisten matkailijoiden määrä putoaa merkittävästi Phuketiin, mutta Phuketin matkailijat sanovat olevansa innoissaan intialaisten matkailijoiden ennustetusta kasvusta.

Phuket, Thaimaa-

  Suuri kiertoajelubussien markkinoija paljasti, että hänen Phuketin lentokentällä tehdyn havainnon perusteella venäläisten turistien määrä on vähentynyt merkittävästi, mutta hyvä uutinen on hänen mukaansa se, että Phuketiin tulee lisää intialaisia ​​turisteja.

Tänään, 19. maaliskuuta, Andaman South Coast Travel Company Limitedin markkinoija Sirinya Nookong kommentoi tiedotusvälineille, että venäläisten matkailijoiden määrä Phuketiin on vähentynyt huomattavasti ja osa venäläislennoista jopa lakkasi saapumasta Phuketiin kokonaan. Turistit muista maista puolestaan ​​ovat tavanomaisessa virrassaan kuten Israelissa ja Turkissa, ja Sirinyan mukaan intialaisia ​​turisteja alkaa näkemään enemmän ensi kuussa. Thaimaalaiset turistit tulevat yleensä mielellään Phuketiin viikonloppuisin ystäväryhmän tai perheen kanssa.

Intialaisten matkailijoiden määrän kasvun arvioidaan johtuvan "kuplaohjelmasta", joka periaatteessa sallii enemmän kaupallisia lentoja Intiasta Thaimaahan. TPN huomauttaa kuitenkin, että ennen kuin Test and Go- ja Thailand-passia joko vähennetään merkittävästi tai ne poistetaan kokonaan, markkinat eivät toivu täysin.

Tänä aikana linja-autot liikennöivät 2-3 matkaa päivässä helpottamaan turistiryhmiä lentokentältä.

Sirinya kertoi myös, että kaksi 600 ja 460 israelilaisen turistin ryhmää olivat suunnitelleet uudelleen vierailunsa tammi-helmikuusta tähän kuuhun ja käyttivät hänen palvelujaan, mikä on hyvä merkki. Ukrainan ja Venäjän välinen sota on kuitenkin matkailualan toimijoiden tarkkaavaisena sen suhteen, miten se tulee jatkossakin vaikuttamaan matkailuun.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.