PÄIVITYS: Mies, joka murhasi sveitsiläisen turistin Phuketissa, tuomittiin elinkautiseen vankeuteen

Phuket -

  Mies, joka murhasi naispuolisen sveitsiläisen Phuket Sandbox -turistin vesiputouksella Phuketissa viime vuonna, tuomittiin kuolemaan, mutta hänen tunnustuksensa vuoksi thaimaalainen tuomioistuin muutti hänen tuomionsa eilen elinkautiseksi.

Ensinnäkin aiemmat tarinat tässä tilanteessa:

Wichitin poliisi vahvisti 5. elokuuta 2021, että ulkomaalainen naisturisti, jonka uskottiin olevan 50-vuotias Sveitsin kansalainen ja jonka uskottiin olevan Phuket Sandbox turisti, löydettiin kuolleena Ton Ao Yonin vesiputoukselta Wichitissä, Phuketissa.

Poliisi on vahvistanut, että epäilty, joka murhasi naispuolisen sveitsiläisen turistin, joka osallistui Phuketin hiekkalaatikkoon, on pidätetty.

Epäilty murhaaja tunnistettiin Thaimaan kansalaiseksi Teerawat Tothipiksi, 27, joka oli työtön paikallinen asukas ja asui lähellä tapahtumapaikkaa. 

Phuketin hiekkalaatikossa epäilyttävissä olosuhteissa kuolleen sveitsiläisen turistin Nicole Sauvain Weisskopfin, 57, muistomerkit pidettiin 6. elokuuta.th.

Viimeisin päivitys:

Eilen (15th), Phuketin osavaltion tuomioistuin ilmoitti, että vastaaja Teerawat Tothip, 27, uhkasi kuolemantuomiota. Vastaaja oli kuitenkin tunnustanut syyllisyytensä ja tämän seurauksena hänen tuomionsa muutettiin elinkautiseksi.

Uhrin aviomies ja poika, rouva Nicole Weisskopf, 57, katselivat tuomiota Google Meetin kautta verkossa Sveitsistä ja kiittivät Phuketin provinssin tuomioistuinta ja Phuketin poliisia avusta. Molemmat ilmoittivat, että he kokivat, että oikeutta oli jaettu tässä traagisessa ja kauhistuttavassa tilanteessa ja että oikea henkilö saatettiin vastuuseen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.