Suuri huumekauppias pidätettiin Phuketissa 1.4 kilogramman metamfetamiinin ja pillereiden kanssa.

Phuket -

Phuketissa on pidätetty merkittävä huumekauppias, jolla oli 1.4 kiloa kiteistä metamfetamiinia ja 164 metamfetamiinipilleriä.

Rajavartiopoliisivirasto paljasti pidätyksen paikallislehdistölle eilen (15th). Tällä viikolla he ovat pidättäneet herra Weerapong Wongkaewmoonin, 28, Lampangista. Hänet pidätettiin asunnon edessä Mueang Phuketin alueella.

Häneltä takavarikoitiin 1.4 kiloa metamfetamiinia ja 164 metamfetamiinipilleriä.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi pidätti ensin hänen verkostonsa pienempiä huumekauppiaita, ennen kuin he jatkoivat tutkintaa ja pidättivät hänet.

Häntä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa. Weerapong on kuulemma myöntänyt syytteen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.