Phuket vietti suurenmoista, upeaa 237-vuotispäivää Thalangin piirin kahden sankarittaren kunniaksi

Phuket, Thaimaa-

Sunnuntaina, 13. maaliskuuta 2022, PPAO:n toimitusjohtaja Rewat Areerob piti Thep Kasatrin ja Si Sunthonin historiallisen draaman avauspuheen "Thalangin kahden sankarittaren kunniaksi 237-vuotispäivänä" Narong Woonciewin kanssa. , Phuketin kuvernööri, joka johtaa tapahtumaa sankarittaren muistomerkillä. Monet viranomaiset ja Phuketin asukkaat tulivat nauttimaan tästä tapahtumasta, mukaan lukien Jariya Anfone, kuuluisa Phuketissa syntynyt näyttelijä, joka myös esiintyi draamassa.

"Tämä Thep Kasatrin ja Si Sunthonin historiallinen draama on tarkoitettu kunnioittamaan ja muistamaan Thalangin kahden sankarittaren ja esi-isän hyvyyttä, jotka taistelivat ja uhrasivat itsensä rohkeasti ja yhtenäisyydellä maamme puolesta, jolla asumme rauhassa näihin päiviin asti. . Vielä tärkeämpää on, että tätä päivää (13. maaliskuuta) pidetään Thalangin kansan voiton päivänä, koska esi-isämme pystyivät suojelemaan Thalangia viholliselta ja taistelivat yhdeksän armeijan sodan 13. maaliskuuta 1785 Rattanakosinin varhaisen hallituskauden aikana", sanoi Mr. Katso uudelleen.


”Siksi tänään vuonna 2022 tulee kuluneeksi 237 vuotta Thalangin voitosta, rauhanpäivä jokaiselle phuketilaiselle. Kunnioittava tapahtuma sisältää monia loistoesityksiä ja historiallisia draamoja, jotka kestävät 13.-15 Thalang Victory Memorial Fieldillä konseptin "Thalang The Old Town Of The Brave" alla. Siellä on monia aktiviteetteja, kuten paikallisia esityksiä, erilaisten Phuketin tuotteiden myyntiä, herkullista ruokaa ja paljon muuta.

Phuketin kuvernööri Narong Wun Siew sanoi, että "Phuketin maakunta, Phuketin PAO, maakunnan kulttuuritoimisto, Thao Thepkasattri Thao Sri ja Sunthon Foundation ovat kokoontuneet järjestämään tämän tapahtuman."

”Kuten laajalti tiedetään, Phuket edistää matkailua esittelemällä paikallista elämäntapaansa, historiaansa, kahden sankarittaren ja esivanhempien hyvyyttä tarjotakseen vierailijoille käsityksen sen suuresta historiasta ja arvokkaista kulttuureista, jotta enemmän turisteja tulee ja auttaisi vauhdittamaan paikallisia yrityksiä. Se aikoo myös juurruttaa isänmaallisuutta, arvokkuutta ja kiitollisuutta maata kohtaan sen lapsiin ja ihmisiin, jotta he auttavat ylläpitämään Phuketin vaurautta.
Haluamme kiittää mukana olleita siitä, että tämä vuosipäivä järjestetään joka vuosi kunnioittaaksemme Thep Kasatria ja Si Sunthonia ja edistääksemme Phuketin kulttuurimatkailua, jolloin yhteisö voi osallistua paikalliseen kehitykseen Phuket PAO:n ja muiden järjestöjen yhteistyöllä”, sanoi Mr. Narong.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.